Solidariteitsdag 2014

Op vrijdag 28 februari organiseert het Sint-Godelieve-instituut zijn jaarlijkse solidariteitsdag. Om geld in te zamelen voor het goede doel laten de leerlingen zich sponsoren tijdens een sportieve activiteit.  Dit jaar kiezen de leerlingen tussen een wandeltocht en enkele rondjes rond de schaatsbaan. Met het ingezamelde geld steunen de leerlingen het onderzoek naar mucovisidose en diabetes. 

Nieuw dit schooljaar is het "Sint-Godelieve book of records". Leerlingen en leerkrachten dagen elkaar uit tot sterke prestaties in diverse disciplines. Dat de uitdagingen ernstig genomen worden, bewijst de prestatie die enkele personeelsleden zullen moeten uitvoeren om in het "book of records" te geraken. Op 27 februari zullen 4 moedige leerkrachten, na hun gewone dagtaak in de school, te voet naar Scherpenheuvel wandelen. De leerkrachten vertrekken rond 15u30 en hopen tegen de vroege ochtend Scherpenheuvel bereikt te hebben. 

Door deze uitdaging aan te gaan hopen de leerkrachten niet alleen op een vermelding in het "Sint-Godelieve book of records" maar hopen ze ook extra financiële steun voor het onderzoek naar mucovisidose en diabetes op te halen. U kan de wandeltocht van de leerkrachten sponsoren door een bedrag over te maken op rekeningnummer BE86 7341 3710 3950 met vermelding "Solidariteit". 

De leerlingen en het personeel van het SGi danken u reeds voor uw steun.