Taaluitstap naar Namen

Op 30 april gingen de leerlingen van 5 office en talen, 5 marketing & ondernemen, 5 accountancy & informatica, 5 en 7 office assistant en 5 en 7 mode op taaluitstap naar de stad Namen. In een zoektocht op en rond de citadel moesten de leerlingen vragen oplossen om hints voor de stadswandeling in de namiddag te verzamele. Daarna bezochten ze onder begeleiding van een Franstalige gids ofwel de parfumerie Guy Delforges ofwel de ondergrondse gangen van de citadel.
In de namiddag verkenden de leerlingen op eigen houtje de stad aan de hand van foto’s die ze moesten terugvinden in de stad. Bij elke correcte n foto volgde een tip om de volgende foto op de  route te vinden. Onderweg moesten ze ook algemene en meer studiegerichte vragen oplossen.
5 en 7 office assistant gingen ondertussen op bedrijfsbezoek bij de mosterdfabriek Bister. Na een korte uitleg mochten de leerlingen alle mosterds proeven die het bedrijf maakte (met gekke bekken tot gevolg), kregen ze een rondleiding in de fabriek en  konden ze zelfs hun eigen mosterd maken. Het werd een zeer leerrijke en leuke dag.

Zoektocht op de citadel van Namen
Op bezoek bij parfumeur Guy Delforges in de citadel van Namen
Mosterd proeven in de mosterdfabriek Bister