Leren wat ondernemen inhoudt

Welke vaardigheden zijn nodig in het bedrijfsleven? Wat betekent ondernemer zijn nu precies? Wat verwachten bedrijven van jongeren? Heel wat vragen die jongeren hebben... Wie kan die vragen  beter beantwoorden dan een ondernemer of bedrijfsleider zelf?
Vlajo organiseert ieder jaar ‘Ondernemers voor de Klas’ in samenwerking met structurele partners Pulse Foundation, ETION, VKW Limburg en projectpartners BNP Paribas Fortis, essenscia vlaanderen, JCI Vlaanderen en Partena. Deze interactieve sessie biedt jongeren de ideale kans om al hun brandende vragen te stellen aan een ondernemer of bedrijfsleider, spannend toch?
Op 14 januari  mogen onze leerlingen van 5 A&I en 5 M&O de heer Johan Peeters van La William verwelkomen. Op 20 januari komt de heer Du Caju (Du Caju Printing) spreken voor de leerlingen van 6 M&O en op 27 januari luisteren de leerlingen van 6 A&I naar de heer Lemeire van Euroclear. Gedurende twee uur gaan onze leerlingen met hen in dialoog en krijgen ze de kans om te ontdekken wat ondernemer of bedrijfsleider zijn precies inhoudt. We wensen onze leerlingen alvast een inspirerende sessie toe!